oficiální web obce

Pivovarská prodejna ve Svijanech informuje o akci na 11% Svijanský Máz za 10,90 která platí od čtvrtka 9. srpna do neděle 11. srpna.

V pondělí 12. srpna proběhne svoz žlutých a oranžových pytlů. Žádáme občany, aby řádně zavázané pytle připravily na obvyklá místa do 8:00 ranní – zaměstnanci obce tyto pytle svezou. Pytle jsou zdarma k vyzvednutí na obecním úřadě.

Informujeme občany o volném bytu k pronájmu ve vlastnictví obce velikosti 1+1 a rozloze 38,76 m2 a to ve čtvrtém podlaží panelového domu Příšovice čp. 194. Měsíční nájemné 3730 Kč a záloha na služby 2970 Kč. Byt je volný od 1. října tohoto roku. Písemnou žádost je nutné doručit na OU do 17. září.

Obec Příšovice příjme zájemce do volební komise pro volby do Zastupitelstva Libereckého kraje, které se uskuteční ve dnech 20. a 21. září. Zájemci se mohou hlásit přímo na OÚ Příšovice nebo na emailu prisovice@email.cz

V sobotu 31. srpna pořádají místní sbor dobrovolných hasičů a obec Příšovice loučení s prázdninami. Akce se bude konat na místním trávníkovém hřišti od 13:00. Těšit se můžete na ukázku hasičského sportu, prohlídka hasičské techniky, pěnu pro děti a občerstvení je zajištěné. Všichni jste srdečně zváni.