oficiální web obce

Pivovarská prodejna ve Svijanech informuje o akci na 11% Svijanský Máz za 10,90, která platí od čtvrtka 19.9. do neděle 22.9.

Již tento pátek a sobotu tedy 20. – 21. září se konají volby do Zastupitelstva Libereckého kraje. Místem konání voleb je zasedací místnost Obecního úřadu v Příšovicích. Volby se konají v pátek od 14:00-22:00 hodin a v sobotu od 8:00 do 14: hodin. Voliči se budou prokazovat platným průkazem (občanský průkaz nebo cestovní pas). Pro občany, kteří ze zvláště závažných zdravotních důvodů nemohou dostavit do volební místnosti nabízíme možnost využití návštěvy členů volební komise s mobilní urnou. V případě zájmu volejte na tel. č.: 608418215

V pondělí 23. září proběhne svoz žlutých a oranžových pytlů s vytříděným odpadem. Žádáme občany, aby tyto řádně zavázané pytle připravili na obvyklá místa. Zaměstnanci obce tyto připravené a řádně zavázané pytle svezou. Pytle jsou k vyzvednutí zdarma na obecním úřadě.

Místní zubní ordinace informuje veřejnost o plánované pracovní neschopnosti  paní Liudmyly Bohach od 23. září do 4. října, kdy bude ordinace uzavřena.

Informujeme občany, že na stránkách obce www.prisovice.cz je zveřejněn návrh projektu na místní úsekové měření.